Pensiunea Puf si Stuf

|

Pensiunea Puf si Stuf ****

Adresă: Com. Murighiol
  Dunăvăţu de Jos, jud. Tulcea, Romania

Mobil: +40 747 073664;+40 722 396635

Contact: Florian Grigore

Web: www.puf-stuf.ro

GPS: 44.983615944188514 - 29.21926349401474

 

Descriere

Pensiunea „Puf si Stuf”, una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii, este compusa din 3 corpuri de cladire totalizand un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.
Corpul „C1” are la parter 5 camere duble (twin) cu baie proprie şi la etaj 2 apartamente (living + 2 dormitoare cu bai si terase).
Corpul “C2” are la parter spatiile pentru bucatarie, magazie si spatiile tehnice iar la etaj 1 apartament (living + 3 dormitoare cu bai si doua terase).
Corpul “C3” are la parter receptia, biroul administratorului si restaurantul iar la etaj 6 camere duble cu bai si terase.

Tarife

Tarifele serviciilor turistice sunt postate pe site-ul www.puf-stuf.ro, sectiunea „Tarife si rezervari”.

Tarifele de cazare sunt cuprinse intre 200 - 340 lei (RON) pe camera pentru 2 persoane in care sunt cazati 2 turisti si pe noapte, in functie de perioada de sejur si de categoria camerelor (4 margarete si 4 margarete plus).

Tarifele de cazare mentionate mai sus:

- sunt tarife informative, care nu au caracter de obligativitate pentru Prestator; tarifele contractuale, care au caracter de obligativitate pentru Prestator, sunt cele specificate in Rezervarile provizorii / Rezervarile definitive si cele afisate la sediul pensiunii;

- includ: costul micului dejun, costurile pentru utilizarea unor facilitati ale pensiunii (spatiu de parcare, piscina, teren de sport) si taxa pe valoarea adaugata;

- nu includ: taxa hoteliera, care se achita separat de tariful de cazare (in prezent aceasta taxa este de 3,8% din tariful de cazare exclusiv taxa pe valoarea adaugata), si costurile pentru alte servicii nespecificate.

Pentru informatii detaliate si solicitari de rezervare va rugam sa accesati site-ul http://www.puf-stuf.ro/.
De asemenea, pentru mesaje si solicitari de rezervare, puteti utiliza butoanele aferente de pe aceasta pagina.

Localizare

Pensiunea este situata in satul Dunavatu de Jos care apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc. In Dunavatu de Jos se poate ajunge pe sosea din municipiul Tulcea. Din Dunavatu de Jos se poate iesi, cu ambarcatiunile cu motor, spre Lacul Razim si pe canalele din apropiere. Satul Dunavatu de Jos se afla la o distanta de 46 km. de Tulcea si la 9 km. de Murighiol.

Facilităţi

General

Restaurant, bar, crama (45 m.p., capacitate 20 pers., dotata multimedia), piscina (18 m / 6 m), ponton propriu.

Activităţi

Teren de fotbal, fushtiuluk (basket in apa), plimbari cu ambarcatiuni cu motor, excursii pe canalele Deltei, excursii la Marea Neagra, vizite la obiective turistice, pescuit, vanatoare, sky nautic, wake-board, banana, colac.

Servicii

Serviciile turistice constau din servicii de baza (cazare), servicii accesorii serviciilor de baza, al caror cost este inclus in tariful serviciilor de baza (servirea micului dejun, punerea la dispozitie a spatiului de parcare pentru masini, agrement pe terenul de sport si la piscina) si servicii suplimentare (servirea meselor principale, servirea produselor de la bar, agrement pe Dunare cu ambarcatiuni cu motor). Serviciile turistice in cadrul Pensiunii „Puf si Stuf” se presteaza conform conditiilor generale prezentate pe site-ul www.puf-stuf.ro; turistii care doresc sa beneficieze de aceste servicii trebuie sa citeasca si sa accepte conditiile generale mentionate.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele sunt prevazute cu baie, aer conditionat / incalzire, terasa, televizor, frigider. Apartamentele sunt compuse din 2 sau 3 dormitoare prevazute fiecare cu baie. Designul camerelor este unic, fiecare dintre acestea avand un aranjament si o cromatica speciala. Camerele sunt camere duble, categoria 4 margarete si 4 margarete plus.

Restaurant

Restaurant - 120 m.p., capacitate 50-60 pers., dotat multimedia, cu meniu pescaresc / traditional romanesc. O masă principală (dejun sau cina) cuprinde, de regula, un antreu, o ciorba/supa, un fel principal cu salata si un desert. Tariful informativ pentru o masă principală este de aprox. 50 lei (RON) de pers. Tariful pentru micul dejun este inclus in tarifele de cazare.

Împrejurimi

Delta Dunarii este spatiu unic cu peste 1.200 de specii de arbori si plante, cu cea mai bogata fauna ornitologica si ihtiologica de pe continent . In Delta Dunarii sunt peste 300 de specii de pasari, printre care colonii unice de pelicani si aproximativ 100 de specii de pesti dintre care amintim heringul de Dunare si sturionii. Delta Dunarii este, in Europa, este cea mai mare rezervatie de tinuturi umede, cu o suprafata de peste 2.600 km patrati. A fost inclusa in 1990 de catre UNESCO printre rezervatiile biosferei.

Politică Hotel

Anulări rezervare

Pentru informatii privind procedura de rezervare, plata serviciilor turistice, renuntarea si neprezentarea turistilor va rugam sa accesati site-ul www.puf-stuf.ro.

Galerie Foto

Pensiunea Puf si Stuf Dunăvăţu de Jos / 1Pensiunea Puf si Stuf Dunăvăţu de Jos / 2Pensiunea Puf si Stuf Dunăvăţu de Jos / 3Pensiunea Puf si Stuf Dunăvăţu de Jos / 4Pensiunea Puf si Stuf Dunăvăţu de Jos / 5Pensiunea Puf si Stuf Dunăvăţu de Jos / 6Pensiunea Puf si Stuf Dunăvăţu de Jos / 7

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Puf si Stuf