Nu exista poza

|

Pensiunea Vlad ***

Adresă: Str. 1 Decembrie Nr. 56
  Timişoara, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 256 489987

Web: www.pensiuneavlad.ro

 

Descriere

Pensiunea Vlad este situata aproape de centrul istoric al Timisoarei in apropiere de stadionul Dan Paltinisanu si zonele verzi ale orasului de pe Bega : parcul Rozelor,parcul copiilor sau parcul Catedralei.

Pensiunea Vlad 2 ofera cazare in camere single, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, camere pentru persoane cu deficiente locomotorii, ce dispun de terase proprii, TV color/satelit, sistem de aer conditionat, frigider si jacuzzi.

Facilitati generale: Recepţie 24 de ore, Mic dejun, Parcare gratuită, Camere nefumători, Camere pentru Familii, Permis animale de companie, Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap, Seif, Terasă, Grădină.

Tarife 2012:
Camera dubla: 149 RON/zi
Camera single: 125 RON/zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Vlad