Nu exista poza

|

Pensiunea Orhideea ***

Adresă: Bd. Bucovinei
  Gura Humorului, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 330 080414

Mobil: +40 733 914155;+40 745 611924

Web: www.pensiuneaorhideea.ro

 

Descriere

Pensiunea Orhideea este situata in statiunea turistica bucovineana Gura Humorului la intrarea dinspre Suceava, retrasa cca 90m de la sosea.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Fax, Transport auto, Sanie trasa de cai, TV in living, Internet wireless, Se accepta animale, Parcare, Gradina/curte, Acces la bucatarie, Terasa, Plata cu cardul, Foisor in curte, Gratar/barbeque, Living, Sala de mese, Semineu, Livada, Loc amenajat de joaca, Tichete de vacanta.

Facilitati camere: Internet in camera, Uscator de par, Baie cu cada, Baie pe hol, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Camera cu TV.

Tarife 2012:
Camera dubla matrimonialada:
85 RON / zi; 75 RON / zi in regim single;
Camera dubla twin:
85 RON / zi; 75 RON / zi;
Camera tripla: 95 RON / zi;

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Orhideea