Pensiunea Serena

|

Pensiunea Serena *****

Adresă: Str. Dumitru Braharu F.N.
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 480337

Mobil: +40 740 541997

Fax: +40 264 480336

Contact: Muresan Radu

Web: www.pensiuneaserena.ro

 

Descriere

Pensiunea este localizata in Faget, la doar 5 km de centrul municipiului Cluj-Napoca, astfel Serena poate fi pentru dumneavoastra o locatie de evadare si relaxare, unde veti uita de zgomotul si forfota ametitoare a orasului si unde inconjurat de natura va puteti inviora cu aer curat si natura.

Camere moderne dotate cu internet, telefon si cablu tv, baie cu cada si jacuzzi, baie romana, piscina iluminata si jacuzzi, lac pentru pescuit si parcare pazita, schimb valutar.

Tarife:

Single ***** : 230 RON
Matrimoniala ***** : 280 RON
Single ****: 200 RON
Matrimoniala **** : 250 RON

Localizare

Pensiunea este localizată în Făget, la doar 5 km de centrul municipiului Cluj-Napoca.

Facilităţi

Parcare

Parcare păzită.

Organizare de evenimente speciale

Pensiunea Serena organizează evenimente private: nunti, botez, zile de naştere, banchete, majorate într-o ambienţă naturală, oferind discreţie totală. Calitatea serviciilor este una din cele mai importante calităţi ale pensiunii de la Cluj. Mâncare pe toate gusturile şi relaxare într-un mediu înconjurat de natură. Cortul de Lux poate găzdui pana la 300 de persoane şi maxim 80 de persoane în interiorul pensiunii.

Camere

Descriere (dotări)

Camere moderne dotate cu internet, telefon şi cablu tv, baie cu cadă şi jacuzzi, baie romană, piscină iluminată şi jacuzzi, lac pentru pescuit şi parcare păzită, schimb valutar.

Restaurant

Restaurantul vă stă la dispoziţie NonStop oferind delicatese culinare. Bucătăria oferă diferite feluri de mâncare atât din bucătăria tradiţională românească, cât şi din bucătăria internaţională, care vă vor mulţumi pe deplin.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • PiscinăPiscină
  • JacuzziJacuzzi

Galerie Foto

Pensiunea Serena Cluj-NapocaPensiunea Serena Cluj-Napoca / 1Pensiunea Serena Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Serena