Nu exista poza

|

Pensiunea Cartisoara ***

Adresă: Cârţişoara, jud. Sibiu, Romania

Mobil: +40 745 835951

Web: www.cartisoara.ro

 

Descriere

Situata intr-o zona deosebit de frumoasa, Pensiunea Cartisoara va ofera cazare si masa in cele mai bune conditii si intr-un ambient natural deosebit.

Comentarii

 
 
 
 
o porcarie pe bani multi
Lipsa de apa curenta timp de doua zile a generat infundarea toaletelor. Nu exista nici apa pentru spatul mainilor inainte de masa.

Cateva felii de salam, usoare urme de felii de cascaval, felii de paine numarate, margarina si un fel de zeama de fructe sub numele de gem de caise, au reprezentat micul dejun.
Si modalitatea de servire a micului dejun a fost sub forma de bar suedez, cu cele cateva "componente" enumerate mai sus, pentru vreo 20 de persoane, ce nu faceau parte din acelasi grup. Cine s-a trezit mai tarziu a cules restul feliilor de salam de pe platouri.
Ca despre farfurii nici nu putea fi vorba. Era nevoie de apa ca sa le spele dupa utilizare, motiv pentru care nu ne-au fost puse la dispozitie.
Si stimati potentiali turisti, cafeaua nu intra in pretul micului dejun, ci doar un ceai, care intre noi fie vorba, nu ne-a fost servit. Motiv: lipsa apei.
Nu este posibil ca cel ce conduce un business de asemenea valoare sa nu isi ia masuri suplimentare pentru asigurarea confortului turistilor prin echiparea cu un hidrofor.
Scuzele personalului pensiunii, insuficient pregatiti profesional,nu si-au gasit locul oricum.
 turist2009-09-14 17:26:17

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Cartisoara