Pensiunea Fratelli

|

Pensiunea Fratelli ****

Adresă: Str. Pustnicului Nr. 100
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Mobil: +40 742 353570

Web:

 

Descriere

Situata in Sinaia intr-o zona deosebit de frumoasa, Pensiunea Fratelli-Montana ofera servicii de cazare, agrement si alimentatie publica la standarde de 4 stele.

Pensiunea Fratelli dispune de 13 structuri de cazare dupa cum urmeaza: 1 apartament, 2 garsoniere, 4 single cu pat matrimonial si 6 duble care pot fi folosite si matrimoniale si twin. Toate acestea dispun de terasa acoperita, baie proprie, trei dintre ele au cada cu hidro-masaj iar doua dintre ele sauna.

Tarife 2012:
Camera Dubla: 130 RON; 170 RON (tarif receptie)
Camera Dubla cu sauna si cada hidromasaj: 160 RON; 190 RON (tarif receptie)
Single (pat matrimonial): 130 RON; 150 RON (tarif receptie)
Garsoniera (cu camera copil): 140 RON; 170 RON (tarif receptie);
Apartament: 190 RON; 220 RON (tarif receptie);

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Fratelli