Pensiunea Ana-Maria

|

Pensiunea Ana-Maria ***

Adresă: Str. Avram Iancu Nr. 2A
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 311055

Fax: +40 244 313621

Web:

 

Descriere

Pensiuna Ana Maria dispune de spatii de cazare structurate in camere double cu doua paturi sau pat matrimonial si apartamente, toate la standardul de 3 stele. De asemenea Pensiunea Ana Maria va pune la dispozitie o bucatarie complet utilata, cat si o terasa moderna cu gratar.

Dotari camere:
Camere Fumatori, Camere Nefumatori, Camere cu facilitati pentru persoanele cu handicap, baie cu Dus, TV / Cablu / Satelit, Internet in camere.

Dotari / servicii unitate:
Living, Terasa Amenajata, Bucatarie utilata pentru turisti, Parcare proprie gratuita, Loc de joaca pentru copii, Acces interzis animale casa, Gratar, Incalzire centrala.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Ana-Maria