Nu exista poza

|

Pensiunea Mona **

Adresă: Poiana Tapului, Str. St. O. Iosif Nr. 21
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: 0254 220 571

Mobil: +40 723 180441; 0721 180 441; 0722 272 414

Web: pensiunilemona.ro

 

Descriere

Complexul de pensiuni "Mona" este situat in pitoreasca Vale a Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi. De pe terasa, puteti cuprinde cu privirea Cota 1400 si 2000, Complexul Piatra Arsa, Babele, Sfinxul, Crucea Caraiman, Casacada Urlatoarea, toate acestea fiind destinatii turistice, la care puteti ajunge fie cu telecabina fie pe jos.

Capacitate: - 9 camere cu pat dublu, 1 camera cu 1 pat dublu si 1 pat simplu, 2 camere cu 2 paturi duble.

Fiecare camera dispune de baie proprie, TV prin cablu, mini frigider.

Pentru si mai multa relaxare puteti dispune, contra cost, de sauna si jacuzzi.

Bucataria si restaurantul sunt complet utilate, iar pentru comenzile dvs in avans, bucatarul nostru va sta la dispozitie inclusiv pentru mese festive, sau grupuri organizate.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mona