Pensiunea Liziera

|

Pensiunea Liziera **

Adresă: Str. Apelor Nr. 17
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 321960

Mobil: +40 722 508358

Web: www.pensiunealiziera.ro

 

Descriere

Pensiunea este situata in zona partiei Kalinderu (200m), la 500 m de gara si de centru, cu o priveliste superba spre Muntii Bucegi.

Dispune de 34 locuri de cazare in 15 camere (4 camere triple, 11 camere duble).

Facilitati cazare: Fax, Transport auto, Sanie trasa de cai, Internet wireless, Rau in curte, Internet prin cablu, Se accepta animale, Parcare, Gradina/curte, Spalatorie, Room service, Terasa, Plata cu cardul, Sala de mese, Livada, Bar, Restaurant, Sala de conferinte, Tichete de vacanta.

Facilitati camere: Internet in camera, Frigider in camera, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Camera cu TV.

Tarife:
Dubla: 60 RON
Tripla 75 RON
Valabile pana in vara.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Liziera