Vila Iris

|

Vila Iris ****

Adresă: Str. Primãverii Nr. 12, Poiana Tapului
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 323345

Mobil: +40 728 866992;+40 728 866998

Web: www.clubaustria.ro

 

Descriere

Situata intr-un cadru natural deosebit, la o altitudine de circa 900 m, in cea mai insorita zona din Poiana Tapului (zamora), departe de aglomerarile urbane si poluare, vila Iris ofera un confort deosebit si, cu numai cele opt dormitoare duble de care dispune, o intimitate aparte.

Facilitati:
Restaurant, Bar, Mic dejun, Parcare gratuită, Cameră de bagaje, Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, Zonă pentru fumători, Camere nefumători, Camere pentru Familii, Seif, Depozit schiuri, Terasă, Grădină, Self-catering.

Servicii:
Babysitting/Servicii pentru copii, Închirieri biciclete, Mic dejun în cameră, Fax/Copiator, Acces gratuit la Internet, Serviciu de călcat îmbrăcăminte, Săli de conferinţă şi petreceri, Room Service, Trasfer aeroport.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Iris