Pensiunea Green Eden

|

Pensiunea Green Eden ***

Adresă: Str. Caraiman
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 322086

Mobil: +40 723 539221;+40 726 761217

Web: www.greeneden.ro

 

Descriere

Pensiunea turistica Green Eden a fost construita in 2007 si inaugurata in vara anului 2008, fiind una dintre cele mai moderne si frumos amenajate pensiuni din statiunea Busteni.

Facilitati generale pensiunea green eden

Acces internet, Acces internet wireless, Activitati distractive, Bar, Camera de bagaje, Camere nefumatori, Discoteca, DVD Player, Foişor in curte,
Gradina / Curte, Gratar în curte, Încălzire centrală, Living, Parcare, Permis cu animale, Restaurant propriu, Sala de conferinte, Salon mic dejun, Terasa, Transfer la gara, TV Living.

Dotari in camere pensiunea:
Baie proprie, Balcon, Două paturi separate, Pat dublu, TV.

Tarife:
Camera Single: 85 RON
Caemra Double: 120 RON
Camera Matrimoniala: 120 RON
Pret Apartament 220 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Green Eden