Nu exista poza

|

Pensiunea Cetatea Caraiman **

Adresă: Str. Prundului Nr. 7
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 323222

Mobil: +40 723 392425

Web:

 

Descriere

Pensiunea Cetatea Caraiman este amplasata in Busteni, la 5 minute distanta de mers de gara, in vecinatatea Castelului Cantacuzino.
Cele 3 camere duble sunt dotate cu dus si Tv avand toaleta comuna, pe cand camera de 4 locuri are in dotare si toaleta. In sufragerie se gaseste o minibucatarie, un frigider, tv si cele doua toalete comune. In curte este disponibil un gratar.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, gradina/curte, acces la bucatarie, foisor in curte, gratar/barbeque, living.

Facilitati camere: incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Tarife:
Camera dubla matrimonialala:
60 RON / zi; 40 RON / zi in regim single;
Camera cu 4 locuri: 120 RON / zi;

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Cetatea Caraiman