Pensiunea Rechinul

|

Pensiunea Rechinul **

Adresă: Costişa, jud. Neamţ, Romania

Telefon: +40 233 260210

Mobil: +40 744 842334

Fax: +40 233 260210

Web: www.pensiunearechinul.ro

 

Descriere

Pentru cazare va stau la dispozitie 18 locuri repartizate in camere cu pat dublu sau 2 paturi.
Toate camerele dispun de bai proprii, LCD si cablu tv, mobilier modern.

Comentarii

 
 
 
 
0*
O pensiune care merita 3* la curte
La camere si personal doar 1*. Camere insalubre cu un miros ingrozitor de mucegai, plina de panze de paianjeni , muste si gandaci, curatenia facuta doar de suprafata,lipsa o masuta , un scaun, lenjerie obosita de vreme. Daca vrei sa mergi pt relaxare nu ai nici ce-a mai mica sansa..la 6 dimineata incepe personalul pensiunii sa tranteasca usile sa aspire sa se strige intre ei....sau dupa ora 9 incep turistii veseli cu galagia la piscina.
Personal necalificat...acceasi fata te cazeaza, face curat in camere si te serveste la masa....Patronul Branza e un tip care nu a aflat pana acum ca trebuie sa si oferi servicii de calitate sau macar sa zambesti la un turist care iti plateste niste servicii.
Pot spune ca nu nu stateam nici macar un singur minut la aceasta pensiune daca nu eram fortata de imprejurari, norocul a fost ca imi pertreceam maxim 4-5 ore aici.
Evitati aceasta locatie care nu merita mai mult de 1*
 helen392010-08-31 04:51:54

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Rechinul