Pensiunea Sabina

|

Pensiunea Sabina ***

Adresă: Str. Stejar, Nr. 111
  Iași, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 272368

Mobil: +40 746 054746;+40 741 204670

Web: www.pensiuneasabina.ro

GPS: 47.161211 - 27.618363

 

Descriere

Amplasata in Iasi intr-o zona frumoasa si linistita, la 5 min de mers cu masina de centrul orasului si de aeroport, Pensiunea Sabina ofera atat posibilitatea unei sederi relaxate cat si o legatura facila cu principalele puncte de inters ale orasului.

Pensiune Sabina va sta la dispozitie cu camere single, duble, dar si un apartament, invitandu-va sa va bucurati de confortul asigurat de cele 3 stele.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

Tarife 2012:
Camera dubla matrimoniala:
100 RON/zi; 90 RON in regim single
Camera dubla twin:
100 RON/zi; 90 RON in regim single
Camera tripla: 150 RON / zi
Camera single: 90 RON/zi
Apartament 2 camere: 150 RON / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Sabina