Pensiunea Ambiance

|

Pensiunea Ambiance ***

Adresă: Str Barnova Nr. 12
  Iași, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 210159

Mobil: +40 744 668969;+40 744 669969

Web:

 

Descriere

Amplasata intr-o zona frumoasa si linistita a Iasiului, Pensiunea Ambiance ofera atat posibilitatea unei sederi relaxate cat si o legatura facila cu principalele puncte de interes ale orasului.

Pensiunea dispunde momentan de 6 spatii de cazare 4 camere cu 2 paturi, 1 camere cu pat dublu, 1 camera cu 3 paturi.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, tichete de vacanta

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Tarife 2012:
Camera dubla matrimoniala:
110 RON / zi; 100 RON / zi in regim single;
Camera dubla twin: 110 RON / zi; 100 RON / zi in regim single
Camera dubla twin: 100 RON / zi; 90 RON / zi in regim single
Camera tripla: 140 RON / zi; 100 RON / zi;

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Ambiance