Cabana Alpin

|

Cabana Alpin ***

Adresă: Rânca, jud. Gorj, Romania

Mobil: +40 724 233059;+40 724 233250

Web: www.alpinranca.ro

 

Descriere

Din camerele foarte primitoare puteti sa va lasati purtati de ochiul iubitor de tot ceea ce insemna munte si sa admirati o priveliste unica din statiunea Rânca, un amestec de verde inchis si alb stralucitor (iarna) precum si Vârful Mohoru, in toata splendoarea lui. Iar daca doriti ca ceilalti care nu se afla cu dumneavoastra sa vada tot acest tablou natural, de care va bucurati, puteti fotografia si transmite imaginile, in acel moment, deoarece Pensiunea Alpin este dotata cu internet wirless.
Pensiunea are de asemenea un living cu semineu rustic unde va puteti delecta cu prietenii ascultand muzica all times & all types, privind la tv sau desfasurand alte activitati; toate acestea intr-un cadru intim.
Barul este aprovizionat cu cele mai diversificate bauturi si savuroasa cafea preparata dupa retete braziliene. Iar restaurantul, cu specific vanatoresc, dar si traditional
, satisface poftele fiecarui turist, atat prin antreurile (consome de pui si supa de vita), diferite snacks-uri si specialitatea casei.

Galerie Foto

Cabana Alpin RâncaCabana Alpin Rânca / 1Cabana Alpin Rânca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Cabana Alpin