Nu exista poza

|

Pensiunea Oana-Maria **

Adresă: Sat Rusesti, Nr. 3G
  Mărişel, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 597989

Mobil: +40 726 174042

Web: www.oanamaria.uv.ro

 

Descriere

Pensiunea turistica “OANA-MARIA” S.R.L este situata la 37 km de municipiul Cluj-Napoca in directia Oradea, pe soseaua Gilau-Mariselu,

Pensiunea dispune de 3 dormitoare cu 12 locuri de cazare (existand posibilitati de extindere in caz de necesitate), o baie mare cu vana si una de serviciu, apa calda curenta, bucatarie mare cu toate dotarile si utilitatile, hol pentru dans, sufragerie pentru servirea mesei, terasa (40 mp), doua balcoane, centrala termica (iarna), gratar in aer liber si loc de parcare in incinta proprietatii (20 m de la sosea).

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Oana-Maria