Pensiunea

|

Pensiunea Foisor **

Adresă: Nr. 123 bis
  Merei, jud. Buzău, Romania

Telefon: +40 238 597390

Mobil: +40 722 280767;+40 722 398734;+40 731 008196

Web: www.vilaturist.ro

 

Descriere

Situata intre dealuri, la marginea padurii, PENSIUNEA FOISOR va pune la dispozitie 4 dormitoare cu pat dublu deservite de 2 bai si un dormitor cu 4 paturi si cu baie proprie. Dormitoarele sunt frumos mobilate si sunt dotate cu TV si aer conditionat .Pensiunea dispune de incalzire centrala si apa calda non-stop.
Va asteptam cu drag la Pensiunea Foisor, situata la 18 km de Buzau, in sat Mierea, com. Vernesti, judetul Buzau pentru a va bucura de o vacanta de vis. Va oferim 12 locuri de cazare, 3 bai, o bucatarie, 30 de locuri de masa, spatiu de joaca pentru copii si un foisor pentru a admira minunatele imprejurimi.
Bucataria complet utilata si sala de mese ( de aprox. 35 persoane ) va stau la dispozitie .Terasele acoperite si gratarul din curtea Pensiunii va asteapta sa pregatiti o delicioasa friptura .Daca urcati in prepeleacul de deasupra Foisorului , veti descoperi o minunata priveliste a imprejurimilor . Dupa o cafea bauta la masa rotunda din Foisor, puteti sa va relaxati in unul din cele doua balansoare din curte ,iar pentru cei care vor sa faca putina miscare , gazonul splendid din fata Pensiunii si
miniterenul de sport va stau la dispozitie .
Daca v-am convins, va asteptam , pe dumneavoastra si pe prietenii dumneavoastra , pentru ca , puteti inchiria toata Pensiunea, si puteti sa va bucurati de de linistea si frumusetea pe care o ofera .

Facilităţi

Servicii

Incalzire centrala, Apa calda non-stop, Aer conditionat, Bucatarie complet mobilata si utilata, TV + cablu , DVD in sala de mese, Masina de spalat rufe, Parcare, Remi, Sah, Carti de joc, Mingi pentru diferite sporturi.

Obiective turistice

Pensiunea FOISOR poate fi un punct de plecare catre principalele puncte turistice din zona : Vulcanii Noroiosi ;Manastire Barbu ; Manastirea Ciolanu ; Tabara de sculptura de la Magura .Daca nu vreti sa plecati departe de Pensiune , este suficient sa deschideti portita din spatele Foisorului si o minunata padure de stejar,carpen,artar va asteapta la o mica drumetie .La numai 50 de metri de mers prin padure , veti descoperi un luminis unde poneii nostri , BELA si BENYA , va asteapta la o mica plimbare .

Organizare de evenimente speciale

Salonul in care se oprganizeaza evenimentele are capacitatea maxima de 35 persoane.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele frumos mobilate , sunt dotate cu TV, Aer conditionat si dispun de Incalzire centrala, Balcoane .

Împrejurimi

Pensiunea este amplasata in partea de S-E a tarii , in judetul Buzau, com. Vernesti , sat Mierea , o zona de dealuri cu paduri de foioase, pe traseul DRUMUL VINULUI , a carui reabilitare si modernizare a fost demarata de curand ,care cuprinde o parte din traseu : Pietroasele - Merei - Monteoru - Vernesti - Hales - Manastirea Ciolanu - Ciuta .

Politică Hotel

Animale de companie

Sunt acceptate animalele de companie.

Dotări

Dotări generale:

  • Animale de companieAnimale
  • ParcareParcare
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • Camere nefumătoriNefumători
  • Camere fumătoriFumători
  • Uscător de părUscător de păr

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • GrădinăGrădină
  • CaiCai
  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Pensiunea Foisor Merei / 1Pensiunea Foisor Merei / 2Pensiunea Foisor Merei / 3Pensiunea Foisor Merei / 4Pensiunea Foisor Merei / 5Pensiunea Foisor Merei / 6

Comentarii

 
 
 
 
superb
o zona frumoasa, o cazare buna, peisaj super in orice anotimp;
cazare foarte buna
merita sa te odihnesti si sa-ti incarci bateriile
 rodica2010-03-24 16:28:26

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Foisor