Pensiunea Colt De Rai

|

Pensiunea Colt De Rai ***

Adresă: Zona Tur. Poieni
  Berivoi, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 721 493067;+40 765 455283

Web: www.pensiunea-coltderai.ro

 

Descriere

Departe de zgomotul automobilelor si de fabricile intunecate ale unei lumi utopice, departe de agitatia citadina si dincolo de bancomate, Pensiunea Colt de Rai va asteapta invaluita in cantec de greieri si raze de soare.
Retrasa de la drum si inconjurata de verdeata, pensiunea isi intampina oaspetii cu tot ceea ce este mai bun: confortul modernitatii si caldura taditiei. In interior, camerele elegante, mobilate cu gust, emana in acelasi timp rafinament si rusticitate, iar culorile, perfect armonizate, incanta ochiul la fiecare pas. Citind cartea preferata pe terasa sau admirand privelistea Manastirii Sf. Ap. Andrei, bucurandu-te de umbra racoroasa a copacilor in dupa-amiezile fierbinti de vara sau stand la un pahar de vorba cu gazdele - orice ai face, aici te simti ca acasa.
Pensiunea Colt de Rai este locul unde se intalnesc, confortul, linistea si voia buna.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Colt De Rai