Pensiunea Stefi

|

Pensiunea Stefi ***

Adresă: Piata Unirii Nr. 5
  Râşnov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 368 592019

Mobil: +40 721 303009;+40 727 166729

Fax: +40 368 592019

Web: www.hotelstefi-ro.com

 

Comentarii

 
 
 
 
Tzeapa
Mic dejun foarte sarac pentru 15 ron/pers. Dupa ei ficarei persoana i se cuveneau 2 feliute de parizer, 2 de cascaval si 2 de salam (f f subtire taiate) o cafea "indoita" si un ou. Daca cereai si un ceai, deja depaseai tariful.
LA cina am cerut mix grill de porc si pui cu cartofi prajiti si papanasi la desert. Cartofii aveau gust de gogosi( probabil fusesera prajiti in aceasi ulei cu papanasii) iar la mix grill am primit fipturi de porc la gratar si aripioare prajite ( desi cerusem piept de pui)...Toate afacerea a costat 30 ron de persoana, desi pe site era specificat 23 ron.
Cand i-am spus gazdei toate nemultumirile noastre a zis ca bine ca nu am patit nimic de la cartofii cu gust de gogosi.

Si in prima seara am stat la lumina lumanarilor pentru ca gazda a omis sa ne spuna de unde se aprinde lumina...
 Stef2011-03-07 07:51:04

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Stefi