Pensiunea Allegria

|

Pensiunea Allegria ****

Adresă: Str. Valea Rasnoavei, Nr. 10
  Pârâul Rece, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 455661

Fax: +40 268 455661

Web:

 

Descriere

Pensiunea Allegria clasificata la categoria LUX 4 stele, va pune la dispozitie 36 de locuri de cazare structurate in 4 apartamente, 8 camere duble si 2 camere twin.
Fiecare spatiu de cazare dispune de grup sanitar propriu, LCD si antena satelit. La parterul pensiunii se afla un living spatios ideal pentru recreere.
Pensiunea Allegria dispune de un foisor in care se poate pregati si lua masa si un loc unde copii se pot juca in siguranta si un spatiu de recreere in aer liber

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Allegria