Pensiunea Casa Berbecilor

|

Pensiunea Casa Berbecilor ***

Adresă: Nr. 64C
  Moeciu de Jos, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 723 164345;+40 723 347801

Web: www.moeciupensiune.ro

 

Descriere

Pensiunea Casa Berbecilor este situata in localitatea Moieciu de Jos, foarte aproape de legendarul Castel Bran (2000m) si la 150 m fata de soseaua principala DN73, Brasov-Pitesti.
Construita in 2007 si intrata in circuitul turistic in ianuarie 2008, pensiunea Casa Berbecilor ofera o imbinare de rustic si modern, atât în interior cât şi în exterior. Decorurile din piatră şi lemn, in tonuri calde si placute, creaza o atmosfera intima si foarte primitoare. Pensiunea este clasificata la categoria de trei margarete, fiind dotata conform standardelor europene in vigoare.Capacitatea de cazare a pensiunii este de 10 locuri, în 5 camere duble, dotate cu bai proprii, TV si terase.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Berbecilor