Pensiunea La Munte

|

Pensiunea La Munte ***

Adresă: Cheia, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 741 134114

Contact: Ovidiu Scarneciu

Web:

 

Descriere

Pensiunea La Munte este situata la 200m de Complexul Turistic Cheile Gradistei. Va ofera cazare in 9 camere duble(pat matrimonial)si 1 camera tripla cu: bai proprii(baile au cabine cu dus), frigider, Tv cablu si balcoane. Pensiunea mai dispune de : living-sala mese (80 mp), bucatarie utilata, incalzire centrala, curte amenajata cu alei si gazon, parcare iluminata pe timp de noapte(10 masini), 2 gratare, balansoar, loc de joaca pentru copii, 2 terase(una cu vedere la padure si la paraul Moeciu), foisoare langa paraul Moeciu.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea La Munte