Pensiunea La Mamaie

|

Pensiunea La Mamaie ***

Adresă: Nr. 39
  Cheia, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 722 243407

Fax: +40 268 238007

Web:

 

Descriere

La Mamaie este situata in judetul Brasov, comuna Moeciu.Se practica agroturism organizat pentru agroturism individual si pentru turism în masa, tineret (studenti/elevi) si copii.
Asezata in inima muntilor, in mijlocul naturii, inconjurata de padure, cu ape repezi si campii roditoare la doar 20 de minute de Brasov un loc în care tu si familia ta, grupul tau de prieteni sau colaboratorii tai, viitorii sau actualii parteneri de afaceri, va puteti sa odihniti, sau sa distrati.
Pensiunea La Mamaie va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat fiind adaptat standardelor europene priviind confortul si serviciile oferite
Structura unitatii:
Parter: 1 tripla cu baie,TV si balcon, 1 living, 1 jacuzzi, 1 bucatarie.
Etaj 1: 6 duble cu baie,TV si balcon.
Divertisment : teren de sport, popice, bowling, sala biliard, tenis de masa, club, piscina interioara, calarie
Masa se serveste în pensiune sau se poate închiria accesul la bucatarie, tariful fiind 10 RON/zi.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea La Mamaie