Pensiunea Veronica Gabriela

|

Pensiunea Veronica Gabriela ***

Adresă: Sat Predelut Str. SubMagura Nr. 52E
  Bran, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 724 833090;+40 722 353635

Fax: +40 268 056144

Contact: CRISTIAN SERBAN

Web: www.veronica-gabriela.ro

 

Descriere

Pensiunea Veronica-Gabriela va ofera clipe de neuitat intr-un peisaj de vis, ea dispune de 10 camere cu bai proprii, restaurant, sala de conferinta, incalzire centrala, tv cablu, sistem audio-video home cinema, terasa, parcare.

Comentarii

 
 
 
 
nemultumire
Cea mai urata experienta traita in turismul romanesc. Proprietar ursuz si needucat, care nu a auzit de ospitalitate si nu a avut nici cea mai mica intentie pentru a te simti binevenit in acel loc, de altfel foarte frumoasa. Se promit multe in momentul rezervarii dar la fata locului nu faci decat sa te enervezi. Nu doresc nimanui sa fie tratat asa cum am fost noi tratati acolo! evitati cat puteti aceasta locatie!
 d2010-11-01 08:24:53

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Veronica Gabriela