Pensiunea No - Comment Rustic

|

Pensiunea No - Comment Rustic ***

Adresă: Sat Oesti Valea Matusii
  Corbeni, jud. Argeş, Romania

Mobil: +40 744 669766

Fax: +40 248 722348

Contact: Puicanescu Jan

Web: www.nocomment-ag.ro

 

Descriere

Pensiunea No Comment ofera confort intr-un cadru natural deosebit, in zona turistica Arges. Pozitia pitoreasca si aerul curat care-o inconjoara sunt atu-urile pensiunii.

Comentarii

 
 
 
 
Foarte frumoasa
Am fost pe 1.11.2009 la aceasta pensiune. Vreau sa spun ca asemenea curatenie si lucruri noi si de calitate rar intalnesc la pensiuni si hoteluri. Camerele sunt foarte mari, mobilate cu gust si de calitate, iar cand te trezesti dimineata ai in fata o fereastra foarte mare pe care poti admira peisajul de munte si animalele pascand. Si domnii care ne-au cazat au fost foarte amabili. Recomand tuturor cu drag aceasta pensiune si cu siguranta am sa revin.
 Roxana2009-11-03 08:42:06
 
 
 
 
Loc superb
a doua oara can merg.....o pensiune cu bun gust.....cu un peisaj minunat .....si vb roxanei cand te trezesti dimineata ai o priveliste minunata......merita sa mearga oricine nu va regreta!!!!!!
 DIana2010-08-29 18:30:46

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea No - Comment Rustic