Vila Margaritar

|

Vila Margaritar ***

Adresă: Str.Libertatii nr.74,
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 455018

Mobil: +40 722 370110

Web:

 

Descriere

Situata in zona Cioplea la o altitudine de 1110 m, dispune de 10 camere confortabile (24 locuri, camere de doua, patru locuri).

Vila Margaritar din Predeal va ofera 40 de locuri de cazare in camere cu 2, 3 sau 4 locuri; dispune de parcare, gratar in curte, sala de mese (50 locuri), ATV-uri de inchiriat. Organizam mese festive la cerere.

Toate camerele au TV conectat la cablu, Frigider, grup sanitar, cu cada sau dus, cu apa non stop si caldura dupa necesitati. Pentru confortul clientilor nostri avem: parcare, gradina cu doua gratare, dejun la cerere, sala de conferinte.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Margaritar