Vila Andra 1 & 2

|

Vila Andra 1 & 2 ****

Adresă: Strada Libertatii Nr. 38 si 39
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 722 425330;+40 729 007811;+40 722 675324

Web: www.vila-andra-predeal.ro

 

Descriere

Pentru a ajunge la Vila Andra, de pe DN1, urmati drumul spre Cabana Cioplea si la circa 600 metri si continuati pe partea stanga a drumului 1. Vila Andra 2 este situata in orasul-statiune Predeal, pe drumul spre Cioplea intr-un cadru natural foarte pitoresc.

Vila Andra 1 din Predeal dispune de 12 spatii de cazare structurate pe trei nivele. Toate camerele au in dotare te si cablu tv ,frigider, grup sanitar cu cada. Camerele de la mansarda beneficiaza de un spatiu suplimentar cu pat pentru copii.

Servicii:
- Bucatarie la fiecare etaj.
- Sala multifunctionala.
- Tenis de masa.
- Curte cu spatiu verde.
- Gratar in curte.
- Parcare.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Andra 1 & 2