Pensiunea Silvia

|

Pensiunea Silvia **

Adresă: Nr. 51
  Băile 1 Mai, jud. Bihor, Romania

Mobil: +40 766 723410;+40 766 727971

Web:

 

Descriere

Pensiunea Silvia este situata chiar la intrarea in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai din judetul Bihor, fiind doar la cateva minute de mers pe jos de Strandul Venus.
De asemenea locatia este favorabila si celor care sunt dornici sa viziteze statiunea Baile Felix sau orasul Oradea.
Este de mentionat si faptul ca Pensiunea Silvia este una dintre primele pensiuni din zona Baile 1 Mai. Si-a inceput activitatea in 2001, de atunci oferind servicii de cazare la standarde inalte de calitate.
Practicand mereu preturi accesibile si oferind mereu servicii de calitate, Pensiunea Silvia a reusit de-a lungul timpului sa dovedeasca tuturor celor care i-au calcat pragul ca o vizita la Baile 1 Mai poate fi un prilej de relaxare pentru oricine.
Fie ca veniti singur sau impreuna cu prietenii, ca veniti sa va relaxati sau la tratament, Pensiunea Silvia va asteapta oricand cu drag. Pentru rezervari va rugam sa ne contactati.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Silvia