Pensiunea

|

Pensiunea Casa Bihorului **

Adresă: Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 178
  Marghita, jud. Bihor, Romania

Telefon: 0359/197927

Mobil: 0770/337287

Web:

 

Descriere

Legenda spune ca, prin anul 1200, un grup de oameni au construit cateva case langa raul Barcau, punand astfel primele baze ale unei asezari, care peste sute de ani va deveni Marghita de azi. Desi au fost decimati si jefuiti cumplit in marea invazie a tatarilor de la 1241, acei oameni au ramas pe loc.

Asezarea a fost trecuta prin foc si sabie, iar mare parte a populatiei a fost omorata ori dusa in robie. Au scapat doar cei care s-au adapostit in padurea din imprejurimi. Dupa trecerea pericolului, oamenii s-au intors in vechiul loc, unde si-au refacut casele si au continuat sa se ocupe cu agricultura si pastoritul. Batrana padure care i-a salvat pe stramosii locuitorilor Marghitei exista si azi, la marginea orasului, strajuind soseaua care duce spre Valea lui Mihai.

In acest loc stravechi si plin de istorie, gasim acum o oaza de liniste, la marginea codrului racoros. Pensiunea Casa Bihorului ofera un cadru intim si linistit pentru cazare, relaxare sau servirea mesei, departe de tumultul orasului, la aer curat si iarba verde.
Ridicata dupa cele mai noi standarde in constructii, beneficiind de toate unitatile necesare, Casa Bihorului imbina stilurile traditionale romanesti cu cele moderne. Cazarea turistilor se face in camerele de la etaj, in conditii de confort deosebit. Restaurantul ofera un cadru linistit pentru servirea mesei, bucataria traditionala romaneasca fiind completata cu meniuri din diverse bucatarii europene, adaugandu-se specialitatile casei.

Oaspetii nostri se bucura de intreaga atentie a personalului, pentru satisfactia unui sejur reusit.

Va asteptam la Casa Bihorului!

Galerie Foto

Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 1Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 2Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 3Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 4Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 5Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 6Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 7Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 8Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 9Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 10Pensiunea Casa Bihorului Marghita / 11

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Bihorului