Pensiunea Dragonul

|

Pensiunea Dragonul ***

Adresă: Str. Horia Nr. 28
  Avrig, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 523661

Mobil: +40 745 307772;+40 745 605547

Număr camere: 5

Web: www.pensiuneadragonul.ro

 

Descriere

Pensiunea vă oferă camere de 3 stele cu televizor şi baie proprie unde vă puteţi simţi ca acasă.
Vă oferim cazare la cele mai mici preţuri şi un restaurant de pana la 80 locuri amenajat într-un stil chinezesc. Locul ideal unde să vă odihniţi în linişte şi de unde vă puteţi începe ziua bună. O grădină de vis şi o filigorie cu o baltă artificială vă aşteaptă oricând doriţi aer curat.
Oamenii de afaceri vor fi la curent cu toate noutăţile prin internetul pe care-l punem la dispoziţie prin usb sau de ultimă generaţie wireless, de mare viteză pentru confort maxim.

Localizare

Pensiunea Restaurant Dragonul va asteapta la 26 km de Sibiu, in Orasul Avrig, pe soseaua DN1 KM 283 Bucuresti-Sibiu.

Facilităţi

Organizare de evenimente speciale

Organizam mese festive, nunti, boteze, revelioane, banchete, protocoale, prezentari si oferim servicii de catering.

Restaurant

Parterul pensiunii e rezervat unui restaurant elegant cu bar, cu design specific chinezesc. Salonul restaurantului permite organizarea de mese festive, pentru care asiguram servicii complete de catering. Parintii se vor putea bucura de o masa linistita, scaunele speciale pentru copii va stau la dispozitie. Specialitatile servite apartin atat bucatariei chinezesti, cat si celei traditionale romanesti. Printre preparatele casei se numara: ciorba de burta, creveti in sos de smantana, tofu, snitel de porc in fulgi de porumb, piept de pui cu ananas si legume, pastrav in folie cu mamaliguta, rondele de somon cu sos de lamaie iar la desert va recomandam printre altele, inghetata Tiramisu, papanasii cu smantana ori profiterol.

Împrejurimi

Zona are o mare importanta turistica, la doar 7 km se afla Valea Avrigului, traseul spre Cabana Bârcaciu si de unde se poate continua spre Cabana Bâlea Lac.

Dotări

Dotări generale:

  • BarBar
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Pensiunea Dragonul AvrigPensiunea Dragonul Avrig / 1Pensiunea Dragonul Avrig / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Pensiunea Dragonul