Hotel

|

Hotel Visconti Militari ***

Adresă: Str.Vijeliei nr.1B
  Sector 6, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: 0314279449

Mobil: 0770.355.044

Web: www.visconti-militari.ro

 

Descriere

Hotelul Visconti Militari clasficat la 3 stele este situat in apropiere de Autostrada A1 si de statia de metrou Pacii, ceea ce permite un acces rapid catre orice zona a capitalei,dar si un spatiu unde linistea si confortul va pot insoti pe parcursul sejurului dvs.

Camerele spatioase , facilitatile oferite de hotelul nostru, amabilitatea personalului, atmosfera calda si primitoare vor contribui la crearea unei experiente de neuitat pentru timpul petrecut in Bucuresti , fie ca sunteti intr-o calatorie in interes de afaceri, fie in vacanta.

Tarife
36 Euro / noapte / SGL
46 Euro / noapte / DBL
57 Euro / noapte / Studio
*Tarifele includ MD si taxele.

Galerie Foto

Hotel Visconti  Militari Sector 6 / 1Hotel Visconti  Militari Sector 6 / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Visconti Militari