Hotel

|

Hotel Diana ***

Adresă: Sâmbăta de Sus, jud. Braşov, Romania

Telefon: +4-0760-266355

Mobil: +4-0765-784213

Web: www.hoteldiana.ro

 

Descriere

Hotelul Diana este situat în imediata apropiere a mănăstirii Brâncoveanu, Sâmbata de Sus, într-o zonă liniştită.

Hotelul dispune de cele mai moderne dotări:
• Cablu TV cu peste 60 de canale,
• Încălzire centrală,
• Mini-bar,
• Mobilier şi finisaje interioare elegante.

Camerele dispun de băi dotate cu cabină de duş, uscătoare de păr profesionale.

Hotelul Diana vă stă la dispoziţie cu o gamă completă de servicii:
• Restaurant cu capacitate de peste 200 locuri, bucătărie internaţională şi tradiţională.
• Două săli de conferinţe cu capacitate de 60 respectiv 40 locuri, dotate profesional.
• Grădină de vară
• Parcare
• Saună

Localizare

Hotelul Diana este situat in imediata apropiere a manastirii Brancoveanu, Sambata de Sus, intr-o zona linistita, ferita de trafic si aglomeratia urbana.

Facilităţi

Activităţi

Hotelul Diana este un loc liniştit pentru persoanele care doresc să se refacă fizic şi psihic. Imprejurimile oferă turistului o privelişte plăcută şi relaxantă. Aerul este puternic ozonat datorită pădurilor din apropiere. În apropierea hotelului se află un râu denumit şi "valea Sâmbetei", cu apă rece ca gheaţa. Dacă doriţi, sunteţi pasionaţi şi vremea este de partea dumneavoastră puteţi urca pe munte. După câteva zile veţi cunoaşte toate secretele crestelor făgărăşene. Alte modalităţi de petrecere a timpului liber: ATV-uri, Biciclete, Echitaţie, Plimabări ìn zonă, beneficiind de aerul curat, Plimabare la izvorul Părintelui Arsenie Boca, Sala de jocuri (şah, table, biliard ,dartz, joc de fotbal, tenis de masă), In salon puteţi urmări filme sau programe TV, In colaborare cu herghelia Sâmbata vă asigurăm trăsură vara sau sanie trasă de cai iarna, in sezonlu rece puteţi merge la Ski.

Servicii

Hotelul dispune de cele mai moderne dotari: Cablu TV cu peste 60 de canale, Incalzire centrala, Mini-bar, Mobilier si finisaje interioare elegante. Restaurant cu capacitate de 200, bucatarie internationala si traditionala si un meniu divers de bauturi si preparate de bar. Doua sali de conferinte, dotate profesional, Gradina de vara, Parcare, Sauna.

Obiective turistice

În imediata apropiere, se află Sf. Mănăstire Brâncoveanu, mănăstire de călugări, considerat de mulţi cel mai mare centru ecumenic din sud-estul Europei. Oricine vine prin zonă ar trebui să viziteze acest loc plin de semnificaţii istorice si religioase. Aspectul impunător de fortificaţie al mânăstirii, arhitectura interioară, atelierul de pictură pe sticlă, biblioteca, muzeul constituie suficiente motive de a o vizita. Istoria Mânăstirii Brâncoveanu începe în secolul al XVII-lea, întemeietorii săi fiind Preda Brâncoveanu şi Constantin Brâcoveanu. Muzeul Mănăstirii Brâncoveanu deţine astăzi una din cele mai bogate colecţii de picturi vechi pe sticlă, aparţinând secolelor XVIII-XIX, icoane pe lemn, predominant fiind stilul brâncovenesc, veşminte preoţeşti şi arhiereşti, o colecţie unică de carte veche, manuscrise, pergamente, scrisori, precum şi o valoroasă colecţie de obiecte de cult.

Sală de conferinţe

Hotelul dispune de două săli de conferinţe cu capacitate de 60/40 de locuri dotate cu: Instalaţie de video proiecţie, Flip-chart, Ecran de proiecţie, Instalaţie de sonorizare. Acestea sunt potrivite pentru conferinţe, simpozioane, training-uri, cocktailuri, dineuri de afaceri.

Camere

Descriere (dotări)

Toate camerele sunt mobilate modern predominând culoarea albă care dă senzaţia de spaţiu şi de curăţenie. Fiecare cameră are baie cu duş, uscător de păr, tv, minibar, balcon, toaletă şi lavoar. Există două tipuri de apartamente: apartamente cu două camere alcătuite din dormitor , cameră de zi şi baie şi apartamente cu două dormitoare şi o baie. Camerele au o vedere extraordinară spre întreaga vale a Sâmbetei: munţi acoperiţi de păduri pâna la jumătate şi crestele golaşe de pe care rareori lipseşte zapada.

Restaurant

Restaurantul hotelului vă aşteaptă într-o ambianţă specială; având o capacitate de peste 200 locuri, îmbie clienţii cu mâncăruri tradiţionale româneşti şi nu numai, şi cu vinuri alese. Vara puteţi servi masa pe terasă într-o atmosferă deosebită. Restaurantul hotelului, vă stă la dispoziţie pentru: Mic dejun, Cine de afaceri, Dineuri festive, Cocktailuri şi cooffe break-uri în cadrul conferinţelor sau a altor evenimente organizate, Petreceri(aniversări, cununii, nunţi, botezuri).

Galerie Foto

Hotel Diana Sâmbăta de Sus / 1Hotel Diana Sâmbăta de Sus / 2Hotel Diana Sâmbăta de Sus / 3Hotel Diana Sâmbăta de Sus / 4Hotel Diana Sâmbăta de Sus / 5Hotel Diana Sâmbăta de Sus / 6

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Diana