Hotel Golden Tulip Ana Dome

|

Hotel Golden Tulip Ana Dome ****

Adresă: Strada Observatorului, nr. 129, Cluj-Napoca
  Cluj-Napoca, 400352, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 540000;+40 264 545000

Fax: +40 264 524677

Web: www.goldentulipanadome.com

GPS: 46.752212 - 23.576905

 

Descriere

Hotelul Golden Tulip Ana Dome se bucură de o locaţie perfectă la doar 10 minute de centrul din Cluj-Napoca, uşor accesibil cu transportul public şi cu maşina.

Golden Tulip oferă parcare gratuită păzită şi un garaj subteran.

Proprietatea este aproape de repere precum Grădina Botanică, Observatorul Astronomic sau Centrul Comercial Sigma. Există o staţie de autobuz chiar vizavi de Hotelul Ana Dome.

Ana Dome impresionează prin vederile urbane magnifice, un restaurant şi un lounge bar. Centrul wellness oferă relaxare după o zi lungă.

Combinând designul clasic cu facilităţile moderne, camerele sunt spaţioase şi relaxante şi oferă un maxim de confort, având băi cu elemente din piatră naturală.

Galerie Foto

Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj-NapocaHotel Golden Tulip Ana Dome Cluj-Napoca / 1Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Golden Tulip Ana Dome