Hotel Lux Garden

|

Hotel Lux Garden *****

Adresă: Str. Sorica, Nr. 10
  Azuga, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 372 057100

Mobil: +40 731 799752

Fax: +40 372 057150

Web: www.luxgardenhotel.ro

GPS: 45.444837 - 25.595055

 

Descriere

Lux Garden este situat in Azuga, la 993 m altitudine, la baza partiilor de schi Sorica si Cazacu si a telegondolei.

Facilitati cazare: Fax, TV in living, Internet wireless, crama, Internet prin cablu, Sala de fitness, Parcare, Gradina/curte, Piscina, Masaj, Jacuzzi, Spalatorie, Room service, Sauna, Terasa, Plata cu cardul, Living, Sala de mese, Seif la receptie, bar, restaurant, beauty center, sala de conferinte

Facilitati camere: Internet in camera, Seif in camera, Uscator de par, Baie cu cada, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Aer conditionat, Baie in camera, Minibar in camera, Telefon,TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Lux Garden