Nu exista poza

|

Hotel Romtimex **

Adresă: Str. Textilistului, Nr. 1
  Slatina, jud. Olt, Romania

Telefon: +40 249 410000

Fax: +40 249 410000

Web: hotelslatina.ro

 

Descriere

Dacă ceea ce căutaţi este un hotel situat convenabil în Slatina, nu căutați mai departe de Hotel Romtimex. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Cu locaţia sa convenabilă, hotelul oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale oraşului.

Hotel Romtimex oferă de asemenea multe facilităţi pentru a vă îmbogăţi sejurul din Slatina. Pentru confortul şi plăcerea oaspeţilor, acest hotel oferă restaurant, bar, parcare auto, cameră de familie.

Păşeşte în una din cele 12 camere primitoare şi scapă de stressul zilnic cu o largă gamă de dotări cum ar fi camere nefumători. În plus, ofertele de agrement găzduite de hotel vă asigură o multime de lucruri de făcut în timpul sejurului dumneavoastră. Cu o locaţie ideală şi facilităţi pe măsură, Hotel Romtimex este de vârf în multe feluri.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Romtimex