Apartament Iris

|

Apartament Iris **

Adresă: Str. Hortensiei Nr. 15
  Constanţa, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 341 806791

Mobil: +40 721 222292

Fax: +40 341 814502

Web: cazare-mamaia-constanta.ro

 

Descriere

Apartament clasificat la 2 stele cu 2 camere baie si bucatarie complet mobilat si utilat ce ofera cazare in regim hotelier pentru 6 persoane fiind situat in Constanta la intrarea in Statiunea Mamaia.

Bucataria - dotata cu : frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, mobilier de bucatarie nou, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.

Camera de zi - dotata cu : pat dublu nou, canapea extensibila, acces gratuit la internet simultan pentru maxim 4 calculatoare, TV color, mobilier nou, telefon in reteaua rds.

Dormitorul - dotat cu : pat dublu confortabil, dulapuri pentru depozitarea hainelor, umerase, fier si masa de calcat, feon.

Apartamentul are asigurat un loc de parcare.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Apartament Iris