Nu exista poza

|

Motel Davios ***

Adresă: Str. Jiului, Nr. 3
  Târgu Jiu, jud. Gorj, Romania

Telefon: 0253.227.200

Web: www.moteldavios.ro

 

Descriere

Motel Davios 3* este o constructie noua, mobilata si decorata complet in anul 2009, situata in partea de Vest a orasului Targu Jiu, intr-o zona linistita, la 5 minute de centrul orasului.
Calitatea serviciilor si amplasarea favorabila fac din Motel Davios o gazda perfecta pentru oricine – oameni de afaceri, turisti sau simpli trecatori.Camerele sunt izolate fonic si oaspetii se pot bucura de facilitati moderne cum ar fi: aer conditionat, TV (LCD) satelit, mini-bar, camera baie proprie foarte spatioasa dotata cu cabina dus cu hidromasaj si uscator de par.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Davios