Hotel Bavaria

|

Hotel Bavaria ****

Adresă: Str. Caracal, Nr. 3
  Craiova, jud. Dolj, Romania

Telefon: +40 351 461761;+40 351 461861

Fax: +40 351 461961

Web: www.hotel-bavaria.ro

GPS: 44.311745 - 23.801985

 

Descriere

Hotelul Bavaria se află la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orașului Craiova şi oferă unități de cazare cu aer condiționat, restaurant cu specific românesc, Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate și parcare gratuită.

Servicii
room service, recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţă şi petreceri

General
lift, încălzire, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, aer condiţionat, zonă pentru fumători

Localizare

Situat aproape de centrul orasului, la 10 minute de gara din Craiova, asezarea hotelului favorizeaza atat intalnirile de afaceri cat si vizitarea obiectivelor turistice din Craiova. La conferintele gazduite de Teatrul National, Muzeul de Arta, sau Universitatea din Craiova, se poate ajunge in 10-15 minute. Hotelul de 4 stele Bavaria este primul hotel Bussiness-class din cele cinci judete ale Olteniei. Este dotat cu sala de conferinte, parcare sigura si gratuita, restaurant. Daca veniti dinspre Bucuresti, Timisoara, sau din orice colt al tarii, toate drumurile nationale duc catre centrul orasului. Daca preferati mijloacele de transport in comun, autobuzele numarul 5 si numarul 3 au statie in apropierea hotelului, putand ulterior sa va deplasati cu usurinta dintr-un colt in celalalt al Craiovei. Va punem la dispozitie o harta a Craiovei cu cele mai importante puncte turistice dar si cu pozitionarea exacta a hotelului Bavaria. Asadar, puteti folosi harta alaturata pentru a ajunge cu usurinta la hotelul nostru.

Facilităţi

Obiective turistice

Hotelul Bavaria recomanda vizitarea urmatoarelor atractii turistice din municipiul Craiova. Biserica Domneasca „Sfantul Dumitru”, Casa Baniei, Casa Glogoveanu, Casa Jianu, Cula Poenaru, Fantana Popova, Manastirea Bucovat, Manastirea Jitianu, Padurea Ciurumela, Primaria, Prefectura, Parcul Romanescu, Rezervatie ornitologica, Rezervatie paleontologica, Universitatea din Craiova, Biblioteci, Cinematograf, Palate.

Sală de conferinţe

Intalniri de afaceri, conferinte, congrese, simpozioane pot avea loc in sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri, dotata cu videoproiector, ecran de protectie, flipchart, calculatoare cu acces la internet, telefon, fax.

Camere

Descriere (dotări)

uteti alege intre 11 camere matrimoniale si 16 camere cu 2 paturi, 3 apartamente Senior si 3 apartamente Junior. Camerele cu 2 paturi (double) si camerele matrimoniale pot fi utilizate si in regim single. Toate camerele sunt dotate cu: telefon, TV-satelit cu canale in limba engleza si alte limbi, precum si cu minibar, birouri incapatoare, bine luminate, baie cu dus, toaleta, chiuveta si uscator de par. Mobila deosebita, din lemn masiv de cires, intregeste impresia generala de lux si rafinament. Daca sunteti un utilizator al Internetului, nu va trebui sa renuntati la lumea electronica pe timpul sejurului. Puteti folosi chiar in camera dumneavoastra adaptoare si modemuri, precum si calculatorul care va sta non-stop la dispozitie gratuit la receptie pentru a trimite si a primi email-uri sau orice alte servicii. De asemenea toate camerele si apartamentele sunt prevazute cu un modern sistem de climatizare si izolatie fonica. Va punem la dispozitie trei apartamente senior formate fiecare dintr-un living spatios si un dormitor; acestea pot fi transformate cu usurinta intr-o singura incapere, datorita usilor pliante ce le despart; astfel va veti putea bucura de mai mult spatiu. Din dotare nu lipsesc televizoarele, telefoanele si minibarul, baia cu dus, chiuveta, toaleta, bideu si o cada deosebita. Cele 3 apartamente junior includ un hol, living si dormitor cu pat matrimonial. Dormitorul si livingul sunt dotate fiecare cu televizor si telefon. Mai puteti gasi cate un minibar si o baie dotata cu dus, chiuveta si toaleta.

Restaurant

Recent renovat, hotelul Bavaria dispune de un restaurant modern si elegant in acelasi timp. Cele 200 locuri asigura spatiul necesar dezvoltarii unui eveniment de amploare, precum botezul ori banchetul. Va invitam sa petreceti aceste momente importante pentru dvs in incinta restaurantului nostru! Preturile sunt accesibile iar momentele vor fi de neuitat!

Galerie Foto

Hotel Bavaria CraiovaHotel Bavaria Craiova / 1Hotel Bavaria Craiova / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Bavaria