Hotel Pestera

|

Hotel Pestera ***

Adresă: Parcul Natural Bucegi Cota 1600
  Moroieni, jud. Dâmbovita, Romania

Telefon: +40 372 733321;+40 372 733322

Mobil: +40 727 378372

Fax: +40 372 737490

Web: www.pestera.ro

 

Descriere

Hotelul Peştera este situat în Moroeni, pe platoul Bucegi, la o altitudine de 1600 metri. Se află la doar 300 de metri de telecabine şi de traseele de drumeţii. Hotelul oferă o piscină, o saună, un centru de fitness şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

Fiecare cameră beneficiază de vedere la munte şi include TV prin satelit, cutie de valori, minibar, cană fierbător şi baie cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halate de baie şi papuci. Unele suite au cadă cu hidromasaj, iar unele camere oferă un balcon.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Pestera