Hotel Oscar

|

Hotel Oscar ***

Adresă: Str. Sinaia, Nr. 43
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 581200

Fax: +40 264 581204

Web: www.hoteloscar.ro

 

Descriere

Situat pe malul Somesului, in inima orasului Cluj-Napoca, Hotelul OSCAR, ofera clientilor sai servicii la standarde europene, o atmosfera distinsa, fiind locul ideal atat pentru turism cat si pentru afaceri.
Aflat la doar 2 km de centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, Hotel OSCAR este unul dintre cele mai noi hoteluri din Cluj, fiind inaugurat in anul 2009.
Hotel Oscar din Cluj-Napoca este nou, mobilat modern si elegant, dorind sa-si satisfaca pe deplin clientii si sa le ofere un loc ideal pentru odihna si business.
Ca oaspete al Hotelului OSCAR, va veti bucura de relaxare, fara a pierde conexiunea cu pulsul orasului si cu ritmul trepidant al afacerilor din frumosul oras Cluj-Napoca.
HOTEL OSCAR*** are o structura de 20 camere, din care 3 camere single, 11 camere duble, 1 camera tripla, 5 apartamente. Toate camerele Hotelului OSCAR (Cluj-napoca) au in dotare telefon ,TV color si cablu TV, internet gratuit, iar parcarea este gratuita si pazita.

Tarife:

Camera single: 180 lei cu mic dejun inclus.
Camera dubla/matrimoniala: 220 lei cu mic dejun inclus.
Camera tripla: 280 lei cu mic dejun inclus.
Apartament: 320 lei cu mic dejun inclus.

Facilităţi

Servicii

Depozitare bagaje, Receptie 24/24, Garaj, Incalzire centrala, Serviciu paza asigurae, Restaurant propriu, Reviste, Ziare, Parcare, Servicii speciale luna de miere, Frigider, Baie cu cada, Minibar, Vedere la lac, Bucatarie la parter, Safe in camera, Balcon, TV in camera, Uscator de par, Aer conditionat, Cablu TV, Facilitati pers cu handicap, Baie in camera, Telefon, Baie cu cabina, Dus, Conectare internet, Mic dejun inclus.

Galerie Foto

Hotel Oscar Cluj-NapocaHotel Oscar Cluj-Napoca / 1Hotel Oscar Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Oscar