Hotel Berthelot

|

Hotel Berthelot ****

Adresă: Str G-ral H M Berthelot, Nr 9, Sector 1
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 314 255860;+40 314 255861

Fax: +40 314 255861

Web: www.hotelberthelot.ro

GPS: 44.442058 - 26.092543

 

Descriere

Localizat chiar in inima Bucurestiului, Hotel Berthelot ofera oaspetilor sai o experienta unica, in care intimitatea, luxul si avangarda sunt cuvinte cheie.

Hotelul Berthelot se afla la coltul b-dul Berthelot cu strada Lutherana, in apropiere de principala artera de promenada a Bucurestilor anilor 1800 pina in perioada Interbelica (Calea Victoriei).

Hotelul dispune de 43 de camere, toate echipate cu cele mai noi facilitati, internet de mare viteza prin conexiune wireless, aer conditionat, LCD TV.

Hotelul a fost mobilat si decorat complet in anul 2009; construit din materiale moderne pastreaza in acelasi timp infatisarea clasica.

Tarife:
Camera single: 55 EURO
Camera single superioara: 70 EURO
Camera dubla matrimoniala: 60 EURO
Camera dubla twin: 60 EURO
Camera dubla superioara: 70 EURO

Facilităţi

Servicii

Trezirea clientilor la ora solicitata, Siguranta pastrarii obiectelor de valoare, Acordarea de prim ajutor, Servicii posta si fax, Posibilitatea multiplicarii documentelor, Acordarea de informatii in ceea ce priveste orarele si ruta mijloacelor de transport, a spectacolelor, a starii meteo, Predarea si expedierea corespondentei, Comenzi taxi, Asigurarea umbrelelor in caz de ploaie, Conexiune internet de mare viteza in camera, Procurarea si rezervarea biletelor pentru eventuale spectacole, Servirea micului dejun in regim de bufet, Informatii turistice si culturale, Rezervari bilet avion si tren, Servicii spalat curatat haine, Airport pick, Mini-bar, Room service, Rent a car, Inchiriere laptop.

Obiective turistice

Piata Romana, Sala Palatului, Atheneul Roman, Muzeul National de Arta, Piata Universitatii, Teatrul National I L Caragiale, Catedrala Sf. Iosif.

Dotări

Dotări generale:

  • Room ServiceHandicapaţi
  • Conexiune InternetInternet
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Galerie Foto

Hotel Berthelot BucureştiHotel Berthelot Bucureşti / 1Hotel Berthelot Bucureşti / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Berthelot