Hotel Alice

|

Hotel Alice ***

Adresă: Aleea Trandafirilor Nr. 10
  Băile Olăneşti, 245300 , jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 775482

Mobil: +40 740 259989

Fax: +40 250 775478

Web: www.hotelaliceolanesti.ro

 

Descriere

Hotelul "Alice" este situat in plin centrul statiunii Baile Olanesti si in acelasi timp intr-o zona linistita, la 100 de metri de Aleea Izvoarelor - punctul central de atractie al Olanestilor. Hotelul beneficiaza de camere spatioase cu balcon, restaurant cu 42 de locuri, bar de zi cu terasa (14 locuri), sala de conferinte cu 32 de locuri si baza proprie de tratament.

Toate camerele au baie, radio si televizor conectat la reteaua de cablu tv, telefon, minibar si balcoane luminoase de unde puteti admira peisajul.

Tarife :

● 2 Apartamente - 140 RON
● 4 Camere matrimoniale - 100 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Alice