Hotel Liliacul

|

Hotel Liliacul **

Adresă: Str. Calea Turzii, nr 251/A
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 438129

Fax: +40 264 438129

Web: www.hotelliliacul.ro

 

Descriere

Situat in Cluj-Napoca, pe E60, Hotel Liliacul isi intampina clientii chiar de la intrarea in oras, dinspre Turda. Hotelul ofera conditii excelente de cazare si masa la cele mai bune tarife din oras, aflandu-se la doar cateva minute de centrul vechi, de gradina botanica, sau de marile centre comerciale.

Camere:

Camerele sunt structurate astfel: camere cu un pat - 4, camere duble twin - 11, camere duble twin superior - 2, camere duble cu pat matrimonial - 5, camere triple - 2, apartament - 1. Toate cele 25 de camere sunt dotate cu:
# TV-cablu,
# minibar,
# aer conditionat,
# cabina de dus,
# telefon,
# internet wi-fi gratuit.

Servicii
- fara plata: comenzi taxi, wake-up calls, parcare proprie, pastrare valori si bagaje
- cu plata: spalatorie, telefon si fax, rent-a-car, inchirieri diverse jocuri

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Liliacul