Nu exista poza

|

Hotel Aldi ***

Adresă: Bd. Bucovinei, Nr. 181 B
  Gura Humorului, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 235154

Mobil: +40 747 825247

Fax: +40 230 235154

Contact: Daniel Ripan

Web: www.hotelaldi.ro

 

Descriere

Hotel Aldi va pune la dispozitie 66 de locuri de cazare repartizate in 15 camere duble twin, 17 camere duble matrimoniale si un apartament.

Facilitati cazare: TV in living, internet wireless, discoteca, parcare, biliard, terasa, plata cu cardul, living, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, tichete de vacanta.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Tarife :
Single: 80 Lei
Dubla Twin: 100 Lei
Dubla Matrimoniala: 100 Lei
Tripla: 120 Lei
Apartament 160 Lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Aldi