Hotel Binderbubi

|

Hotel Binderbubi ****

Adresă: Str. Plopului, FN
  Mediaş, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 843089

Fax: +40 269 843089

Web:

 

Descriere

Hotelul BinderBubi din Mediaş este situat la 46 km de Sibiu şi include un centru de spa de ultimă generaţie şi o piscină interioară încălzită. Acesta vă oferă spaţii de cazare cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet.

Camerele şi suitele includ minibar, TV prin cablu şi duşuri cu hidromasaj.

Restaurantul BinderBubi vă oferă o atmosferă specială, creată de plafonul parţial de sticlă.

Oaspeţii hotelului beneficiază de un serviciu de închirieri de biciclete, precum şi de acces la terenul de golf cu 6 găuri sau la terenurile pentru paint-ball şi tir cu arcul.

Hotelul BinderBubi Mediaş poate organiza excursii cu ghid la oraşe medievale precum Mediaş şi Sighişoara, sau la bisericile fortificate săseşti din Biertan şi Moşna.

Tarife:
Camera Single: 240 lei/noapte
Camera Dubla: 290 lei/noapte
Apartament Fiore: 500 lei/noapte
Apartament Cleopatra: 600 lei/noapte
Pat suplimentar: 50 lei/noapte
Animal de companie: 50 lei/sejur

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Binderbubi