Hotel Snagov Club

|

Hotel Snagov Club *****

Adresă: Str. Aleea Nufarului, Nr. 1B
  Snagov, jud. Ilfov, Romania

Telefon: +40 21 3526079

Fax: +40 21 3526153

Web: www.snagovclub.ro

GPS: 44.716047 - 26.170185

 

Descriere

Snagov Club este situat într-o zonă naturală de protecţie a Lacului Snagov, la 30 km de Bucureşti, unde vă puteţi relaxa departe de zgomotul oraşului.

Servicii

recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, room service, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, serviciu de călcătorie, suită nupţială, schimb valutar, lustruire pantofi, prânz la pachet, închirieri auto, fax/copiator, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (gratuit)

General

camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu handicap, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, zonă pentru fumători

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Snagov Club