Hotel

|

Hotel Topaz ***

Adresă: Str. Septimiu Albini Nr.10
  Cluj-Napoca, 400457, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 414021

Fax: +40 372 870080

Web: www.hoteltopazcluj.ro

GPS: 46.784311 - 23.619232

 

Descriere

Hotel Topaz oferă o atmosferă plăcută şi familială cu facilităţi moderne într-un cartier liniştit, în apropierea centrului istoric şi a zonei comerciale. Oferind camere confortabile, un restaurant tradiţional şi un centru de conferinţe, Best Western Hotel Topaz este ideal pentru afaceri şi vacanţă.
Hotelul îşi dezvăluie aerul subtil aproape de inima oraşului, o rapsodie de rafinament si eleganţa, armonie şi confort, îmbinate cu servicii de calitate şi tehnologie de ultimă oră. Intim şi în acelaşi timp rafinat, elegant şi degajat, hotelul îşi seduce clienţii cu aerul confortabil şi armonios, grija pentru detalii şi senzaţia de familiaritate.
Luxul nu este dat de decoraţiuni ostentative şi formalitate, ci de materialele de calitate şi personalitatea individualizată a hotelului.

Localizare

Hotelul Topaz din Cluj-Napoca este localizat la urmatoarele distanţe faţă de principalele căi de acces în localitate: 5 minute de mers cu maşina de centrul istoric şi comercial al oraşului, teatru şi operă, 10 minute de mers cu maşina de muzee, universităţi, Grădina Botanică, parcul central si marile centre sportive şi de întreţinere corporală, 4 km de gara Cluj Napoca şi staţiile terminale de autobuz, 8 km de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca (CLJ).

Facilităţi

Servicii

Restaurant românesc "Ciuleandra, Centru de afaceri, Servicii pentru conferinţe, Servicii de secretariat, Servicii de fax contra cost, Personal poliglot (engleză, franceză şi italiană), Ziar, Procurare bilete pentru evenimente locale, Închirieri maşini, Servicii medicale la cerere, Copiii sub 12 ani nu plătesc cazare, Lift, Parcare gratis, Telecomanda pentru TV, Ceas cu alarmă, Uscător de păr, Mini-bar, Frigider, Aer condiţionat disponibil, Room-service de la 07:00 la 12:00, Telefoane locale gratis, Cafea/ceai la recepţie, Camere pentru nefumători disponibile.

Parcare

Parcare gratis.

Obiective turistice

Muzee şi galerii de artă, teatre şi biserici, clădiri istorice cu arhitectură care amintesc de aerul străvechi al oraşului, cafenele, cluburi şi restaurante vă aşteaptă să petreceţi un sejur de neuitat. Clujul este un oraş care se reînnoieste fără incetare, o alegorie între atmosfera tinereasca, febrilă şi marca unui oraş distictiv si rafinat.

Organizare de evenimente speciale

Datorită spaţiilor flexibile şi a dotărilor sale, hotelul organizează într-o atmosferă distinctă şi condiţii deosebite conferinţe, seminarii, traninguri, recepţii, cocktail-uri, întâlniri de afaceri. Cele cinci săli de conferinţe dispun de aer condiţionat, conexiune la internet, aparatură multimedia performantă. Personalul nostru vă stă la dispoziţie pentru planificarea oricărui eveniment social. Există evenimente unice în viaţa fiecăruia. Pentru ca ele să fie perfecte, echipa noastră de profesionişti vă sprijina astfel incât cele mai frumoase vise ale dumneavoastră să prindă contur: de la meniuri rafinate la decoruri, de la eleganţa până la strălucire, de la bucurie până la extaz, trebuie făcut un singur pas, înspre Hotelul Topaz.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele sunt spaţioase, atmosfera vă oferă noi senzaţii, toate acestea îmbinate cu tehnologie de ultimă oră şi mai presus de toate cu un simţ al stilului şi un caracter original. Notabilă este grija pentru detalii, ambientare şi caracterul unic.

Restaurant

Restaurantul Ciuleandra cucereşte pe oricine îi calcă pragul datorită atmosferei sale unice, provocărilor gastronomice şi nu numai. Legends and Bar Cafe vă aşteaptă de la primele ore ale diminetii la o cafea aromată plină de energie şi până târziu în noapte la un cocktail savuros.**

Împrejurimi

Oraş din inima Transilvaniei, centru financiar, cultural şi universitar în acelaşi timp, Cluj Napoca este un oraş din ce în ce mai cosmopolit, mai ameţitor, în plină dezvoltare, un loc al întâlnirilor, al culturii şi afacerilor. Indiferent de anotimp, în Cluj nu vă veţi plictisi nici o clipă… culturi îmbinate original, trecut glorios reflectat prin edificii istorice şi culturale, modernism scos la iveală de arhitectura avangardistă şi tehnologie, dar şi posibilităti de divertisment şi sporturi în munţii din apropierea oraşului.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • LiftLift
  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • FrigiderFrigider
  • Uscător de părUscător de păr

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness

Galerie Foto

Hotel Topaz Cluj-Napoca / 1Hotel Topaz Cluj-Napoca / 2Hotel Topaz Cluj-Napoca / 3Hotel Topaz Cluj-Napoca / 4

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Topaz