Hotel Kleyn

|

Hotel Kleyn ***

Adresă: Str. Primaverii, nr 63 A
  Constanţa, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 341 427658;+40 241 656622

Mobil: +40 722 613320

Fax: +40 241 656633

Web: www.kleynturism.ro

GPS: 44.203989 - 28.636379

 

Descriere

Hotel - Restaurant Kleyn se află în Constanţa vis-a-vis de Stadionul de rugby - fotbal, foarte aproape de Complexul City Parc.
Pentru cazare hotelul oferă 10 camere duble, 5 garsoniere şi 1 apartament, iar restaurtantul 50 de locuri în interior şi 30 de locuri la terasă.

Servicii:
* telefon/ fax
* internet
* cablu TV
* minibar
* room service
* sistem audio cu microfon wireless
* teleizor cu plasma
* terasa
* loc de joaca pentru copii

Tarife 2012:

15 iunie - 31 august
Camera Single: 160 RON
Camera Dubla: 200 RON
Garsoniera: 250 RON

01 sept. - 31 dec.
Camera Single: 135 RON
Camera Dubla: 170 RON
Garsoniera: 210 RON

Localizare

Hotel - Restaurant Kleyn se află în Constanţa, pe Str. Primăverii, Nr. 63 A, vis-a-vis de Stadionul de rugby - fotbal, foarte aproape de Complexul City Parc de lânga Lacul Tăbăcărie, Delfinariu şi Staţiunea Mamaia.

Facilităţi

Servicii

Telefon, Cablu TV, Minibar, Internet, Fax, Room Service, Sală de conferinţe cu 60 locuri, Sistem audio cu microfon wireless, Plasmă diag. 110, Terasă, Loc de joacă pentru copii şi transport turistic cu maşina unităţii. Servicii suplimentare cu taxă: Convorbiri telefonice, Fax, Xerox, Spălătatorie şi călcătorie lenjerie, Sală de conferinţă, Restaurant, Minibar, Terasă, Organizare de banchete, Recepţii, Mese oficiale, Nunţi, Jocuri distractive( rummy, table, sah ), Autoturisme cu/fara sofer (rent-a-car), Rezervări de locuri la hoteluri în alte localităţi, Rezervări de locuri în unităţi de alimentaţie, Procurări bilete de tren, Avion, Transport hotel-aeroport, Masaj. Servicii suplimentare fără taxă: Acces internet, TV cablu, Curăţat incălţăminte, Room-Service, Parcare cu pază, Loc de joacă pentru copii, Informaţii privind prestarea unor servicii, Mijloace de transport, Spectacole, Starea vremii, Încărcarea, Descărcarea şi transportul bagajelor, Trezirea turiştilor la ora solicitată, Obţinerea legăturilor telefonice, Păstrarea obiectelor de valoare, Transmiterea de mesaje, Predarea corespondenţei turiştilor, expedierea corespondenţei turiştilor, Asigurarea de ziare, reviste în holuri, Acordarea de medicamente si materiale sanitare în cadrul primului ajutor în caz de accidente, Păstrarea obiectelor uitate şi anunţarea turiştilor, Păstrarea bagajelor, Comenzi pentru taximetre, Expediere prin „retur” la domiciliu a scrisorilor sosite după plecarea turiştilor, Facilitarea cazării pasagerilor în alte spaţii de cazare din localitate, Oferirea de materiale de promovare şi informare turistică, Transport turistic cu maşina societăţii.

Parcare

Parcare cu plată.

Camere

Descriere (dotări)

Facilităţi camere: Internet în cameră, Frigider în cameră, Uscător de păr, Camere cu balcon, Încălzire centrală, Aer condiţionat, Baie in cameră, Minibar în cameră, Telefon în cameră, Cameră cu TV.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Hotel Kleyn ConstanţaHotel Kleyn Constanţa / 1Hotel Kleyn Constanţa / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Kleyn