Hotel Grand Hotel Traian

|

Hotel Grand Hotel Traian ****

Adresă: Piata Unirii Nr. 1
  Iași, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 266666

Fax: +40 232 212187

Web: www.grandhoteltraian.ro

GPS: 47.166901 - 27.579224

 

Descriere

Hotelul Traian este situat in Piaţa Unirii, chiar în inima vibrantã a oraşului Iaşi.

Camerele standard sunt formate din dormitor, hol si baie proprie.

Facilitati camere:
Baie cu cabina de dus, Aer conditionat, TV, Conexiune internet, Uscator de par, Minibar, Halat de baie & papuci, Cablu TV.

Facilitati generale:
Parcare, Acces cu animale de companie, Restaurant, Room-service, Organizare de evenimente speciale, Sala de conferinte, Conexiune wireless, Lift, Bar, Seif, Receptie 24/24h, Acceptare carti de credit, Spatiu pentru pastrat bagaje, Inchiriere masini, Apel de trezire, Mic-dejun inclus in pret.

Facilităţi

Activităţi

Intre distractie si distinctie Fie ca iti doresti sa intri in atmosfera unui veritabil pub englezesc sau sa te bucuri de un rafinament culinar deosebit, London Pub cat si Restaurant Traian reprezinta punctele de distractie si de eleganta ale Grand Hotel Traian. London Pub Construit in “ English Style”, decorat cu obiecte vechi de arta, London Pub este recunoscut ca fiind locul ideal pentru intalnirile dintre prieteni.

Servicii

Usi protectie foc, Sistem antipanica, Microclimat individual controlat, Acces internet, Linie telefonica directa, Sistem trezire, Cablu TV, Safe, Uscator de par, Cabina de dus, Oglinda machaj, Prosoape pufoase, Halat baie si papuci, Microfoane cu sau fara fir, Sistem de sonorizare, Videoproiector, retroproiector, DVD player/recorder, Internet wireless, Flipchart, Lectern, Microclimat individual controlat, Traducere simultuna, Spatii pentru amplasament expozitional, Servicii limuzina.

Sală de conferinţe

Cu 4 sali multifuntionale, Traian Confernce Center va asigura solutia ideala pentru congrese, intalniri de afaceri, cocktail-uri si alte evenimente. Salile Eminescu, Creanga, Caragiale,Astoria confortabile, elegante, multifunctionale, adauga un plus de energie si stil oricarei intalniri.

Restaurant

Restaurantul Traian, cu Salonul Alb si Cocktail Bar va promit clipe de neuitat. Delicii culinare, ambientul aristocratic, lumina candelabrelor va imbie la o nesfarsita sarbatoare a simturilor.

Dotări

Dotări generale:

  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • SeifSeif
  • Uscător de părUscător de păr

Galerie Foto

Hotel Grand Hotel Traian IașiHotel Grand Hotel Traian Iași / 1Hotel Grand Hotel Traian Iași / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Grand Hotel Traian